Lovelime
Image default
Society / Relationships

Het meest persoonlijke gastenboek tot nu toe, iGuestbook

Ergens in de kast bij uw ouders, of grootouders of misschien bij uzelf ligt er een gastenboek. Vele tientallen mensen hebben er iets bij geschreven, bij die bruiloft, of die begrafenis. Of u heeft een evenement georganiseerd en mensen hebben toen in het gastenboek allemaal lovende woorden geschreven, maar wie was die persoon ook alweer die dit had geschreven? Een gastenboek moet een blijvende herinnering zijn, iets wat u met plezier nog eens bekijkt, voor steun of om nog eens al die mensen die op uw bruiloft waren te zien. iGuestbook verzorgt dit door een digitaal gastenboek aan u te leveren.

Hoe werkt het digitale gastenboek van iGuestbook?

Het is heel simpel, u reserveert via www.iguestbook.nl een videozuil. Deze wordt door heel Nederland geleverd en geplaatst, u hoeft alleen de locatie aan te wijzen. Deze videozuil is voorzien van sfeervolle LED verlichting, waardoor uw gastenboek zeker een mooi attribuut bij uw evenement is. Op de zuil zit een iPad, waarmee mensen een persoonlijke video kunnen maken. Met een gemakkelijk Start en Stop knop kunnen uw gasten een video van maximaal 60 seconden maken. De dag na uw evenement wordt de videozuil weer opgehaald en u krijgt binnen enkele dagen uw digitale gastenboek op DVD op de mat.

Wat zijn de voordelen van een digitaal gastenboek?

Een digitaal gastenboek is vele malen persoonlijker dan een traditioneel gastenboek. Uw gasten kunnen namelijk zelf kiezen wat voor filmpje ze maken, ze kunnen zingen, dansen, een mop vertellen, een mooie anekdote enzovoorts. Hierdoor krijgt u een hele verzameling leuke, lieve, ontroerende of ondersteunende filmpjes die u keer op keer kunt bekijken. Bent u nog niet overtuigd? Kijk op www.iguestbook.nl voor verschillende voorbeelden van het digitale gastenboek. Reserveer ook op deze website uw videozuil en zorg voor een gastenboek dat u en uw gasten nooit meer zullen vergeten.

http://www.iguestbook.nl