Lovelime
Image default
Society / Relationships

Kartonnen dozen online kopen

Ik heb via een online website kartonnen dozen aangeschaft voor een goede prijs. Het is alweer bijna zover, kerst! Daarom wilde ik graag op tijd beginnen met het samenstellen van de kerstpakketten zodat ik die als het zover is gereed heb. Alleen ik wilde dit jaar ook de kartonnen dozen laten bedrukken met een leuke kerst print en ons bedrijfslogo erop. Bij vele bedrijven die ik ken, kon dat niet of kosten dit mega veel geld. Daarom moest ik ergens anders kijken daarvoor.

Het grootste assortiment qua kartonnen dozen bij Dozenhal

In het begin had ik echt geen idee dat je ook kartonnen dozen online kon bestellen. Maar tegenwoordig kun je als klant alles via het internet bestellen. Bovendien gaat dat nog eens drie keer zo snel dan dat je het via de winkel besteld. Dus toen ik wist dat het ook via het internet kon, ben ik meteen het internet opgedoken en gaan zoeken naar een bedrijf waar ik kartonnen dozen kon kopen en deze meteen kon laten bedrukken. Ik hoefde niet ver te zoeken want ik kwam snel bij Dozenhal terecht. Daar zag ik meteen wat voor groot assortiment zij hadden! Alle formaten qua dozen die ik invullen in hun handige zoekmachines hadden ze wel op voorraad. Dus ze hadden echt van alles. Voor elke afdeling had ik ook een andere kerstpakket in mijn hoofd, dus dat kwam erg goed uit.

Super service en levering

Nadat ik de offerte had aangevraagd, kon ik mijn design inleveren bij hun en die zouden ze dan laten bedrukken. Daarna kreeg ik de dozen binnen een week al geleverd naar het aangegeven bezorgadres wat super fijn was. Uiteindelijk heb ik alle dozen op tijd gereed kunnen maken voor de kerst en heeft iedereen zijn eigen box gekregen. Iedereen heeft gezegd dat ze het een leuke box vonden en het design erg creatief. Ik ben super blij met de service die ik heb gekregen van Dozenhal.

Meer weten over kartonnen dozen of wilt u ook deze bestellen? Bekijk dan de website www.dozenhal.nl voor meer informatie over het bedrijf en hun diensten.