Lovelime
Image default
Bedrijven

Keuzes, keuzes en nog meer keuzes

Als je niet weet wat je wilt doen qua carrière is een fijne loopbaancoach in Utrecht slim om in te schakelen. Je werk gaat een groot deel van de inrichting van je leven bepalen en daarom wordt dit vaak gezien als een keuze waar je volledig achter moet staan. Keuzes maken kan echter ontzettend moeilijk zijn. Er is natuurlijk veel om uit te kiezen en soms zorgt dit ervoor dat er twijfels worden opgeroepen. Het kan ingewikkeld zijn om hier alleen uit te komen en het is daarom fijn als er iemand met je mee kan kijken. Dat is precies wat een loopbaancoach doet.

Vergelijkbaar met school

Wij kunnen je de garantie geven dat je na een periode met een loopbaancoach in Utrecht er achter bent gekomen wat je wilt met je carrière. Je kent het vast wel van school dat de vakken die je leuk vond ook de vakken waren waar je goed in was. De vakken waar je alleen maar slechte cijfers voor haalde vond je vaak ook veel minder interessant. Dit is vergelijkbaar op het gebied van werk. Als je later iets gaat doen waar je eigenlijk niet zo goed in bent dan gaat het je tegenstaan. Daarom is het belangrijk om iets te kiezen waar jij je kwaliteiten volledig kunt gaan benutten.

Werk en talenten

Hoewel het niet veel zin heeft om je te richten op het negatieve, kan het nu wel helpend zijn om te kijken waar je niet zo goed in bent. Als je niet goed bent in je werk dan kan dit op vele fronten tegenwerken. Je kunt namelijk te maken krijgen met een ontevreden baas die vindt dat je je werk niet goed doet. Dit kan in het ergste geval leiden tot ontslag en dan zit je zonder werkt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Een loopbaancoach in Utrecht kijkt graag met je mee om er achter te komen waar jouw krachtige punten liggen. Vanuit daar wordt er gekeken bij welk werk je deze kwaliteiten kunt inzetten.