Lovelime
Image default
Society / Relationships

Mijlpaalkaarten baby: schattige set voor in de 1e 12 maanden

Mijlpaalkaarten voor baby’s: leuke accessoires bij het baby eerste jaar boek

Het baby eerste jaar boek is een echte hit onder jonge ouders. Dit invulboek is een prachtig, stijlvol document waarin op een ongedwongen, creatieve manier de baby de eerste twaalf maanden wordt gevolgd. In het invulboek passeren alle mijlpalen in dat eerste jaar de revue, van geboorte tot de eerste stapjes en de eerste verjaardag. Het invulboek helpt de trotse vader en moeder om in het drukke eerste jaar te genieten van de voorspoedige groei van hun kind van een onschuldig, klein en lief baby’tje, dat vrijwel de hele dag slaapt, naar een actieve, vrolijke peuter met een eigen persoonlijkheid die tot uiting komt in een eigen wil. Terug bladerend in het boek zullen de ouders zich verwonderen over de snelle ontwikkeling van hun baby in dat eerste jaar en ook lang na dat eerste jaar blijft het invulboek een heerlijk document. Het baby eerste jaar boek dankt het succes niet alleen aan de goed doordachte opzet en de moderne styling, maar ook aan de leuke accessoires, zoals bijpassende maskingtape, hartstikke leuke kleurpotloden, mijlpaalkaarten baby en nog veel meer.

Een nagenoeg professioneel resultaat met de mijlpaalkaarten voor baby’s

Mijlpaalkaarten voor baby’s zijn kaartjes, geheel in de stijl van het invulboek, met daarop de beschrijving van de mijlpaal, zoals bijvoorbeeld: ‘het eerste badje’, ‘de eerste Kerstmis’, ‘stomme prikken’. Leg een van deze kaartjes naast je baby en maak een foto van je baby met het kaartje. Echt superschattig! Het resultaat ziet er nagenoeg professioneel uit. Het setje mijlpaalkaarten voor baby’s bevat 28 kaartjes, voor evenveel bijzondere momenten in de eerste twaalf maanden van je baby.

Mijlpaalkaarten voor baby’s zijn een perfect kadootje voor kraambezoek en babyshower

Ben je op zoek naar een kraamkadootje of zoek je iets voor een babyshower? Aarzel niet en bestel snel het baby eerste jaar boek bij Studio Ins & Outs. En als je toch het invulboek bestelt, kun je gelijk de mijlpaalkaarten voor baby’s erbij te bestellen. Op de website vind je een aantrekkelijke combinatie aanbieding. De jonge ouders zullen er beslist blij mee zijn.

https://www.studioinsenouts.nl/c-3961162/mijlpaal-en-fotokaarten/