Lovelime
Image default
Society / Relationships

Ontwerp de oplossing voor jouw isolatieproblemen

Nu de donkere dagen er weer aan komen, zien we op tegen de kou. We kruipen onder warme dekentjes en zetten graag de verwarming een tandje hoger. De wind giert om het huis en je kan de tocht door alle kieren naar binnen voelen dringen. Het oude huis waar je in woont, lijkt niet bestendig te zijn tegen deze harde windstoten. Om die reden zet je de verwarming nog maar wat hoger, zodat je geen last hoeft te hebben van de binnendringende kou. Hoewel jij nu gelukkig geen kou meer hoeft te vatten, maakt de energierekening jou een stuk minder gelukkig…

Isolatieproblemen komen met name voor in oude huizen, die veel kieren bevatten rondom de ramen en deuren. Een tijdelijke oplossing blijkt het verhogen van de temperatuur in de woonkamer te zijn, maar zoals net al bleek, zal je het effect ervan merken in de portemonnee. Een betere, definitieve oplossing is daarom om te investeren in kunststof kozijnen van Direct Een Kozijn. Niet alleen hebben deze REHAU-kozijnen het grote voordeel dat ze je van optimale isolatie voorzien, maar ook kun jij het kozijn helemaal op maat maken. Met de kozijnen configurator van Direct Een Kozijn geef jij namelijk eenvoudig aan welke afmetingen het kozijn moet hebben, welke kleur het moet krijgen en uit hoeveel delen het moet bestaan. Op Direct Een Kozijn kun je online kozijnen bestellen, waarna wij aan de slag gaan met jouw wensen en eisen. Aan het einde van het ontwerpproces in de configurator zie je direct het kozijn én direct een prijs.

Heb jij het ook altijd zo koud, zodra de temperatuur buiten een paar graden daalt? Ervaar jij regelmatig last van tocht in huis of koude voeten door de binnendringende kou? Overweeg dan om de kunststof kozijnen kopen van Direct Een Kozijn en houd de energierekening laag!

https://directeenkozijn.nl/