Lovelime
Image default
Society / Relationships

Op een leuke manier een trouwfilm laten maken

Al een poosje wilden wij graag een trouwfilm laten maken. Keer op keer vonden wij geen goede aanbieder die voor ons een trouwfilm kon maken en daardoor wisten wij niet goed aan wie wij dit toe moesten vertrouwen. Een trouwfilm kan je namelijk maar een keer laten maken en daardoor wisten wij niet goed wie er écht goed was in het maken van trouwfilms. Dat was dan ook de reden dat wij bij onze vrienden zijn gaan vragen of zij goede ervaringen hadden met het laten maken trouwfilms. Onze vrienden hadden hier helaas geen ervaring mee, maar beloofden ons wel te informeren bij kennissen die onlangs een trouwfilm hadden laten maken. Later kwamen zij bij ons terug dat dat stel erg tevreden was met hun trouwfilm en dat die trouwfilm door Art Video was gemaakt. Voor ons was dit dus genoeg reden om eens op hun website te gaan kijken en te informeren naar de mogelijkheden.

Enthousiast om een trouwfilm te laten maken

Toen wij eenmaal op de website van Art Video keken om een trouwfilm te laten maken, werden wij meteen enthousiast. Wij waren erg tevreden over de overzichtelijke website en kregen er meteen een fijn en positief gevoel bij. Dat was dan ook de reden dat wij meteen contact opnamen met Art Video om de mogelijkheden te bespreken. Wij werden meteen erg professioneel en enthousiast te woord gestaan en besloten snel een afspraak te maken om al onze wensen en behoeften te bespreken. Deze afspraak kon gelukkig snel gemaakt worden en tijdens dit gesprek kregen wij te horen wat Art Video allemaal voor ons kon betekenen als het ging om een trouwfilm te laten maken. Wij vertelden onze wensen en behoeften en aan de hand hiervan werd een persoonlijk plan opgesteld. Zo wisten wij zeker dat al onze wensen en behoeften vervuld zouden worden en dat wij niet voor vervelende verrassingen zouden komen te staan.

Een aanrader!

Wij zijn erg te spreken over het eindresultaat en raden Art Video zeker aan anderen aan. In de toekomst hopen wij dat nog vele mensen gebruik van hen mogen maken!