Lovelime
Image default
Society / Relationships

Schoonmaken van een pc

Het schoonmaken van je pc is essentieel voor goede prestaties. Als de ventilator onder het stof zit is het moeilijk om goede prestaties te leveren. De ventilator kan oververhit raken waardoor de computer te warm kan worden en uit kan vallen. Om je computer dus draaiende te houden is het belangrijk om de computer goed van buiten en binnen schoon te maken. Veel mensen zijn zich niet eens bewust dat je jouw computer ook van binnen schoon moet maken. Ze zijn bang dat ze onderdelen kapot zullen maken, maar zo simpel gaat dat niet. Als je nauwkeurig te werk gaat is de kans klant dat je iets stuk zal maken. Het verwijderen van stof is de grootste taak die je moet uitvoeren en dit is gemakkelijk te doen. Om je pc dus koel te houden hebben wij een blog voor je geschreven hoe je jouw pc schoon maakt.

Voordat we beginnen met schoonmaken gaan we eerst de benodigdheden opnoemen die jij nodig hebt om de laptop zo schoon mogelijk te maken. Om te beginnen is het belangrijk om een luchtdrukreiniger te kopen. Een stofzuiger kan maar een deel van het stof verwijderen en een luchtdrukreiniger verwijderd al het hardnekkige stof. Je kan dit kopen bij de gamma of blokker en zat andere partijen. Een ander benodigdheden die je nodig kan hebben is een torx schroevendraaier. De torx schroeven kunnen alleen er uit geschroefd worden door middel van deze schroevendraaier. Andere benodigdheden zoals wattenstafjes, en een kleine kwast zijn daar om alle moeilijke laatste vuil restjes te verwijderen.

Om te beginnen moeten we de computer kast open te maken door de woodies schroeven te verwijderen. Zodra de kast open is kan het reinigen beginnen. De ventilator is het belangrijkst. Ga hier niet met een stofzuiger over maar gebruik de luchtdruk om het stof er uit te krijgen.

https://www.bnvtools.nl/