Lovelime
Image default
Society / Relationships

Succes met daten

Liefde is één van de basisbehoeften van mensen. We zijn van oudsher kuddedieren en hebben het nodig om op z’n tijd wat sociale interactie te hebben, of dit nou in de vorm van een goed gesprek is, of dieper, met een partner. Toch is het lang niet voor iedereen weggelegd om de wederhelft die ze graag zouden willen te vinden. De redenen zijn erg verschillend, maar vaak begint het al bij een gebrek aan zelfvertrouwen. Dit kan komen door een gebeurtenis uit het verleden, sociale isolatie of persoonlijkheid, maar steeds vaker komt het door uiterlijke kenmerken waardoor men niet meer durft en het bovendien ook niet lukt.

Steeds meer mensen kampen met overgewicht. De noodklok is al meerdere keren geluid door artsen, gezondheidsspecialisten en diëtisten, maar nog altijd neemt het aantal mensen met overgewicht toe. Dit is funest voor je gezondheid en kan leiden tot een breed scala aan problemen. Daarnaast is het een grote dooddoener die de zoektocht naar een partner op z’n minst ingewikkelder maakt. Enerzijds is overgewicht zelden goed voor het zelfvertrouwen en anderzijds is een partner vaak minder aangetrokken tot iemand met overgewicht. Gelukkig valt dat te behalen met een afslankpakket. Je doet jezelf een lol ermee, maar het is bovendien ten zeerste aangeraden omwille van gezondheidsredenen.

Een ander probleem waar je helaas minder invloed op hebt is je geur. Uit onderzoek bleek al dat onze geur bepaald of we met iemand iets willen of niet, maar geur kan naast praktisch ook heel onpraktisch zijn. Sommige mensen transpireren meer dan normaal en hebben soms ook te kampen met een sterkere lichaamsgeur. Dit maakt de zoektocht vaak niet makkelijker, dus een anti-transpiratie behandeling kan een uitkomst bieden.

Ondanks dit alles is het bovenal belangrijk om tevreden te zijn met wie je bent, want alleen als je tevreden bent met jezelf kan je succesvol iets beginnen met een ander.

http://www.clinic63.nl/