Lovelime
Image default
Society / Relationships

TikTok laat zien of jij witte tanden hebt

De laatste paar jaren is de Chinese app TikTok echt enorm populair geworden onder jongeren en tieners. Het is een redelijk nieuwe app waarop heel veel dansfilmpjes en comedy’s worden geplaatst. Het is soort van de nieuwe Instagram. Er zitten nu echt heel veel mensen op TikTok, het is een echte hype. Kenmerkend van TikTok is dat er steeds weer nieuwe trends, nieuwe geluiden en nieuwe dansjes populair worden. Ook zijn er heel erg veel verschillende filters waarop je allerlei gekke dingen kan zien. Één van de trends die je de laatste weken heel erg vaak terug ziet, is de trend waarbij je gaat kijken of je witte tanden hebt of niet. Dat doe je namelijk ook met een bepaald filter. Hoe werkt dat dan? Dat leg ik je uit.

 

Allereerst zoek je de filter op die één kleur selecteert en de rest van het hele beeld zwartwit laat. Kies daarna de kleur geel uit en pak iets dat geel is. Dat kan bijvoorbeeld een geel shirt zijn, of een gele pen of misschien wel een geel drinkpak. Het maakt niet uit wat het is, als het maar geel is. Nu is het moment van de waarheid aangebroken: heb je gele tanden of niet? Houd het gele object voor de camera en lach naar jezelf. Blijven je tanden in het zwart en wit? Dan is alles goed! Kleuren jouw tanden geel? Lees dan snel verder om er achter te komen wat je hier aan kan doen.

 

Sowieso is het hebben van gele tanden een teken dat je je tanden niet goed verzorgd. De makkelijkste manier om daar verandering in te brengen, is door je tanden beter, langer en vaker te poetsen. Een oplossing die op de korte termijn goed werkt, is het laten bleken van je tanden. Dat kan bijvoorbeeld in tanden bleken Amsterdam bij een tandartsenpraktijk.  

https://witgebitnederland.nl/