Lovelime
Image default
Society / Relationships

Trouwlocatie Veluwe

De leukste trouwlocatie van de Veluwe

Heeft u de liefde van het leven gevonden en hebben jullie samen besloten om de liefde te verbinden door in het huwelijk te treden? Nu kunnen jullie beginnen om alle belangrijke zaken gaan regelen. Om u alvast op weg te helpen kunnen wij u een stapje op weg helpen. Wij kunnen u de meest bijzondere en passende trouwlocatie op de Veluwe bieden.

De perfecte trouwlocatie op de Veluwe

Hoeve Kindergoed is de ideale trouwlocatie op de Veluwe om uw huwelijksgelofte uit te spreken. Wij vinden het erg belangrijk dat al uw gasten het naar hun zin hebben. Daarom zullen wij er alles aan doen om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken! De boerderij heeft een authentieke uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Door de grote feestzaal is het een ideale ruimte om een prachtig feest te geven voor grote groepen. Daarnaast is er een podium waar een bandje of DJ kan spelen. Op het terras is een prachtige boomgaard te vinden, die erg mooi is in de zomermaanden. Bij ons is het in alle jaargetijden mogelijk om een prachtige bruiloft te vieren.

Unieke bruiloft

Wij bij Hoeve Kindergoed vinden het belangrijk dat iedere bruiloft bijzonder is. Daarom zullen wij samen met u in overleg gaan om te bespreken wat uw wensen zijn. Ga eens met ons in gesprek, zodat we samen uw wensen kunnen doorspreken en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen vrijblijvend een offerte voor u opmaken. Maak uw perfecte dag compleet door het feest op onze trouwlocatie op de Veluwe te vieren.

https://www.hoevekindergoed.nl/trouwen/trouwlocatie-veluwe/