Lovelime
Image default
Society / Relationships

Van een ooglidcorrectie krijgt u geen spijt!

Heeft u hangende oogleden en bent u van plan een ooglidcorrectie  ingreep te doen? U kunt dit laten doen bij de specialisten van Ooglift. Zij behandelen ingrepen voor de ogen al jaren en hebben ook de ervaring om deskundig en professioneel uw ogen te behandelen. Na zo’n ingreep heeft u jaren plezier van uw uiterlijk en ogen zelf! Dus waar wacht u nog op! Laat u overtuigen door de specialisten en artsen van Ooglift!

Voordelen van een ooglidcorrectie

Met een ooglidcorrectie heeft u alleen maar voordelen. Hiermee kunt u voor het hele leven plezier mee hebben. En juist als u voor een behandeling naar Ooglift gaat weet u zeker dat u deze voordelen krijgt. Zoals dat een mooie bovenooglidcorrectie maar 875,- is. Voor zo’n behandeling is dit een goede aanbieding! Of dat de resultaten altijd positief uitkomen, dit komt door de jarenlange ervaring die de artsen en specialisten hebben van Ooglift. Onze klanten geven ons dan ook een 9.6 als beoordeling voor de behandelingen. Bij Ooglift zijn we daar trots op. Nog een voordeel voor u is veiligheid altijd voorop staat bij ons in de kliniek. U bent altijd veilig in onze handen en uw ogen ook. De erkende artsen weten hoe ze de behandelingen moet uitvoeren en de kliniek wordt jaarlijks gekeurd voor veiligheid. Dus u bent sowieso veilig in de handen van Ooglift.

Vergoeding

Als er sprake is van een gezichtsveldbeperking wordt uw ooglidcorrectie ingreep vergoed door uw basisverzekering. Dat betekent dat uw oogleden als u vooruit kijkt hangen aan de bovenkant. Sommige verzekeraars hebben deze optie opgenomen in hun aanvullende verzekering. Maar dat is niet altijd het geval. Daarom geven wij het advies om in uw verzekering te kijken of deze ingreep vergoed wordt voor u.

Contact met Ooglift

Op de website van Ooglift kunt u gelijk een afspraak maken om kennis te maken met één van onze artsen en medewerkers. Bovendien vindt u daar ook andere contactgegevens van Ooglift en over de ingrepen die wij onder andere behandelen. Hopelijk kan Ooglift iets voor u en uw ogen betekenen!