Lovelime
Image default
Society / Relationships

Vertrouwen in een relatie

Vertrouwen is een belangrijk punt binnen een relatie. Wanneer er geen vertrouwen (meer) is, kan dit voor grote gevolgen zorgen. Al vijf jaar zit je in een gelukkige relatie met je wederhelft. De laatste tijd werkt hij alleen wel vaak over en komt hij pas om negen uur in de avond thuis. Er spelen in deze fase veel onzekerheden en twijfels op waardoor je gaat afvragen of je partner vreemdgaat, er klopt namelijk iets niet.  

Wanneer het je allemaal teveel wordt en op het punt staat tot neerstorten, kan je ervoor kiezen om je partner via een GPS Tracker te volgen. Deze tracker zit vaak al ingebouwd in elke smartphone. Wanneer je partner de “veel bezochte locaties” niet heeft uitgeschakeld kun je de adressen en kaart ophalen zodat je kan inzien op welke plekken je partner de afgelopen dagen is geweestHet enige nadeel is dat je deze alleen kan bekijken via de telefoon van diegene die waarschijnlijk vreemdgaat. Je zou dus moeten proberen om de code te achterhalen of stiekem te kijken wanneer je partner niet in de buurt is.  

Wil je deze achtervolging tot een hogere level brengen dan kan je ook een track en trace systeem kopen. Op deze manier kan je op ieder moment te weten komen waar de auto zich bevind maar ook waar hij is geweest. Hopelijk vindt je partner deze gps tracker niet in de auto, want dan is er een grote kans dat dit niet goed zal aflopen. Het achtervolgen of stalken van je partner zou dan ook echt op de laatste plaats moeten staan. Bespreek de waargenomen twijfels eerst met elkaar. Wanneer jullie relatie sterk genoeg is, zou je hier normaal over kunnen praten. Wordt je partner gelijk boos? Dan weet je al hoe laat het is en kun je misschien beter je koffers inpakken. 

https://mygpstracker.nl/