Lovelime
Image default
Bedrijven

Welke rollator past het best bij jou?

Elke rollator op de site van Rollz is anders dan de andere. Je kan een rollator kiezen waarmee je lekker in het bos kan lopen en met de andere gewoon alleen op de stoep. Je hebt verschillende soorten handvatten, Je hebt een die helemaal open is en een andere heeft een rand waarmee je dus het ook als rugleuning kan gebruiken. Je kan dus ook een soort van rollator halen die je als een stoeltje kan gebruiken en dan even lekker kan uitrusten na het lange lopen. Het lopen met kan wel best vermoeiend zijn, daarom hebben we gekozen dat je ook op een rollator dus kan gaan zitten. Je hebt niet alleen een rollator nodig als je oud bent ook veel jongeren hebben rollators.

Jongeren met rollators

Niet alleen ouderen hebben rollators. Ook jongeren en kinderen. Je kan rollators gebruiken van als je een ongeluk kort geleden hebt gehad, je kan dan weer oefenen om weer te lopen en zo worden je botten en spieren weer sneller sterker. Jongeren gebruiken wel meestal krukken voor als ze problemen hebben met hun benen. Ouderen die hebben meestal de rollators, omdat je dat wel het makkelijkst kan gebruiken in het dagelijkse leven.

Rollator is beter voor het dagelijks leven

Je kan beter een rollator gebruiken van rollz dan krukken. De rollatoren die helpen je veel beter om je weer normaal te laten lopen. Je kan ook een speciale rollator halen met sensoren erin zodat je weet dat je recht loopt met je voeten en dat je niet gaat vallen. De rollatoren hebben ook een geluidssysteem, waarmee je weet wanneer je een stap moet gaan zetten. Je kan ook gemakkelijk de rollators opvouwen dus in en uitklappen. Je kan dan makkelijk ook dan in de bus of de trein gaan.