Lovelime
Image default
Society / Relationships

De beste hovenier in Veenendaal

V.D. Kraats is de beste hovenier in Veenendaal. Samen met mijn lieve vrouw en mijn twee zoons van 16 en 14 woon ik nu 4 jaar in ons droomhuis. We hebben echt niets te klagen. Het huis heeft genoeg ruimte, we wonen in een heerlijke buurt en we beschikken over genoeg dingen om onszelf te vermaken. Toch is er één ding waar we alle vier niet zo tevreden mee zijn, dat is onze tuin. Onze tuin is prima, maar zeker niet bijzonder. We hebben een plek om te zitten en we hebben wat groen, maar meer is het ook niet. We willen hier graag verandering in brengen.

Onze wensen

Er waren een aantal dingen die we erg graag willen. Zo willen we graag een veranda om lekker te kunnen zitten. We willen alleen wel een veranda waar we trots op zijn. Ook willen we een plek voor onze jongens. Zo worden zij ook steeds ouder en willen ze vaker met vrienden bij ons afspreken. Daarom lijkt het ons leuk om een schuur te bouwen waar ze makkelijk met zes andere jongens een leuke avond/middag hebben. Tenslotte zitten we te denken aan een plekje met mooie planten. Deze moeten alleen wel door andere onderhouden worden. We zijn dus opzoek naar een veelzijdige hovenier in Veenendaal die ook nog eens onderhoudswerk doet.

De beste hovenier in Veenendaal

Gelukkig kwamen we snel bij Hoveniersbedrijf Van de Kraats hovenier in Veenendaal uit. Met ons wensenlijstje besloot ik hem eens te bereiken. Hij luisterde goed naar me en was erg enthousiast over de klus. Toen ik hem al mijn wensen vertelde garandeerde hij mij dat hij al deze wensen in vervulling kon laten gaan, daarnaast zou hij ook de tuin kunnen onderhouden.

Het werk van V.D. Kraats hovenier in Veenendaal

Het is nu een poosje later en de hovenier uit Veenendaal heeft de tuin afgemaakt. We zijn enorm blij met het werk dat hij geleverd heeft en we zijn hem dus ook erg dankbaar. Hij heeft aan alle wensen voldoen en komt nu regelmatig langs om de tuin te onderhouden. Van de Kraats hovenier in Veenendaal is een aanrader.